Tabellettan Boston har revansch att utkräva mot Ottawa efter förlusten i det senaste mötet, och i mina ögon ska segerchansen vara god.

Ottawa har gjort en rätt väntad säsong hittills då man krigar på i botten av tabellen, och just nu ligger man på plats 14 av 16 i conferencen efter att man vunnit 14/33 matcher. Man kommer till matchen med tre raka förluster där man senast lyckades på med sig en poäng mot Washington även om man spelmässigt inte var lika bra, och nu väntar mycket tuffare motstånd är senast.

Offensivt finns det en hel del kvalitet i Batherson, DeBrincat, Tkachuk och Giroux för att nämna några, så man kan absolut hota framåt. Defensiven är dock ett problem då man inte alls ser starka ut, och även om man slog Boston med 7-5 i det senaste mötet så lär man knappast göra lika många mål här.
Norris, Zub, Brännström och Bernard-Docker förväntas missa matchen samtidigt som Joseph är tveksam.

Boston har gjort en lysande säsong hittills då man vunnit hela 27/33 matcher, vilket är bäst i hela ligan. Även om de bästa matcherna gjorts hemma i TD Garden så har man varit starka även på resande fot, så man har verkligen fått ihop laget.
Inför denna fight så har man fyra raka segrar där man bland annat slagit Florida och Winnipeg, så motståndet har varit bra.

Offensivt har man gjort hela 130 mål vilket är flest i ligan, något som kanske inte är konstigt då man har spelare som Hall, Pastrnak, Bergeron och Marchand i laget, och här ska man kunna såra ett svagt defensivt Ottawa.

Boston har en stabil defensiv och en stark målvaktssida, något jag tror blir avgörande i matchen då Ottawa inte alls har samma kvaliteter på de positionerna, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Forsberg (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip