Två formsvaga lag ställs mot varandra under söndagen då Ottawa tar emot Calgary, och här bör gästerna vara numret större än hemmalaget.

Ottawa kommer till denna matchen med sex raka förluster i ryggen, och kikar man på de tio senaste matcherna så har det bara blivit en enda seger då man slog Dallas borta med 1-4.
Nu senast så blev det förlust mot LA Kings med 0-2, och trots en hel del chanser så fick man inte in pucken, och svackan blev allt djupare.

I laget finns det en hel del talang i spelare som Tkachuk, Norris, Batherson och Stutzle för att nämna några, men överlag så är truppen rätt blek.
Man har även en hel del bekymmer i laget då flera spelare förväntas saknas, och då man tillhör ett av de sämre lagen i ligan bör man få det tufft.

Calgary gjorde en bra start på säsongen, och totalt tog man sex segrar på sina åtta första matcher. Nu på slutet har det dock varit klart tuffare då man bara vunnit en av sina sex senaste matcherna, och segern kom mot NY Rangers med 6-0.
Nu senast blev det förlust med 2-1 efter förlängning mot Toronto, och det var starkt att få med sig poäng, speciellt då man spelade på bortais.

Truppen håller en bra kvalitet med spelare som Tkachuk, Monahan, Gaudreau, Lindholm och Mangiapine för att nämna några, så som lag håller man en klart bättre nivå än hemmalaget och jag tror man visar sig starkast i matchen.

Calgary har bara en seger i de sex senaste matcherna men här ställs man mot klart beskedligt motstånd i form av Ottawa, och jag tror att man visar att man är det bättre laget i matchen.

Gustavsson (Unconfirmed) - Vladar (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip