Ottawas svit på fyra raka segrar tog slut senast då man fick stryk av Edmonton med 3-6 där man gästerna var klart bättre. Man fick även Anton Forsberg skadad och med Talbot borta sedan innan så kommer man ställs Mads Sogaard i kassen nu, vilket är ett klart minus då han bara fått känna på spel i NHL vid några få tillfällen.

Man slåss i botten av tabellen och man är en bit ifrån slutspelats, något man knappast kommer lösa, och även om det finns en del vassa spelare i laget så är man för svaga, speciellt defensivt.
Utöver Forsberg och Talbot saknas Norris och Sanderson.

För Calgarys del har det väl inte lyst form på slutet då man bara vunnit två av de fem senaste, och man har förlorat mot bland annat lag som Chicago och Detroit. Nu senast slog man dock Buffalo med 2-7 där man offensivt imponerade, och det ska man försöka bygga vidare på här.

Man är med i kampen om en slutspelsplats men och även om det finns gott om matcher kvar så gäller det att vinna matcher mot dessa bottenlag och inte slarva bort poäng.
I truppen finns det även hög kvalitet i Kadri, Lindholm, Huberdeau och Toffoli, så man är normalt sett huvudet högre än hemmalaget, och då skadeläget är bra så tror jag man visar sig starkast.
Kylington saknas samtidigt som Andersson är tveksam.

Sogaard (Confirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip