Ottawa ska ta sig an Carolina som kommer med några nederlag i rad, och jag räknar med att gästerna är extremt hungriga här.

Ottawa kommer från en 3-2 seger mot LA Kings senast då man vann efter förlängning. Man har vunnit 3/5 senaste och gjort det helt okej. Laget tillhör dock inte toppen vilket tabellen också visar då man ligger näst sist.
Man har en del bra spelare i Chabot, Duclair, Tkachuk och Namestnikov. Bredden är dock ett problem och där ser man inte alls lika starka ut.

Carolina kommer med tre raka förluster och det är något oväntat. Senast förlorade man mot Rangers med 2-4 trots att man hade ett skottövertag på sjuka 47-19. Lundqvist gjorde dock en supermatch i gästernas kasse och landade på 95.74 i räddningsprocent.
På pappret har man ett bra lag och dipparna kommer under säsongen. Man är dock klart bättre än Ottawa och det här har man en bra chans att bryta förlustsviten.
Offensivt finns det kvaliteter i Aho, Teravainen, Dzingel och Svechnikov. Defensivt har man Hamilton som leder lagets interna poängliga, och det är en spelare jag håller riktigt högt. Haula är tveksam inför matchen

Ett hungrigt Carolina som vill studsa tillbaka nu bör kunna slå ett hemmalag som inte har samma bredd och kvalitet i truppen, och jag tror på bortaseger här.

Nilsson (Confirmed) - Mrazek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip