Ottawa ställs här mot Dallas, och det är återigen en tuff uppgift för laget.

Ottawa förlorade sin senaste match då Toronto vann borta med 2-4. Man hämtade upp ett 0-3 underläge till 2-3, men närmare kom man inte och i slutet avgjorde gästerna i öppen kasse.
Formen är fortsatt väldigt svag och man har bara vunnit en av de åtta senaste matcherna. Segern kom mot Arizona och där spelade man uppoffrande, men sett till matchen så borde gästerna fått med sig poäng.
Det är en ny tuff match man ställs inför här då täta Dallas kommer på besök, och med tanke på hur man spelat under säsongen bör det bli svårt att utmana trots hemmaplan.
Skador finns på Ryan, Nilsson och Borowiecki.

Dallas kommer från en 3-4 seger på övertid mot Montreal, och det var lagets fjärde raka seger. Trots tuffa matcher mot lag som Montreal, Toronto, Carolina och St Louis så har man alltså fyra raka segrar, så formen är helt klart på topp.
Nu är det ny bortamatch här mot ett klart svagare lag, och ser man till bortastatistiken så är man ett av de bästa lagen i conferencen på bortaplan då man vunnit 17/30 matcher.
I laget finns spelare som Benn och Seguin som håller hög klass. Framgångsreceptet är dock defensiven då man släpper in få mål i matcherna, och det är bara Boston och Columbus som släpper in färre mål i hela ligan.
Skador finns på Dowling och

Dallas är det bättre laget i matchen och med tanke på att man är väldigt bra defensivt så bör man kunna ha kontroll på Ottawas offensiv, vilket gör att jag tror man vinner matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip