Sen kvällsmatch i NHL under söndagen då Ottawa gästas av Dallas, och här tror jag hemmalaget får det tufft.

Ottawa öppnade säsongen med att slå Toronto på hemmais med 3-2. Det var dock mycket tack vare ett fint målvaktsspel från Forsberg som räddade 46/48 skott.
Nu senast mötte man samma motstånd, men denna gången på bortaplan och då blev det förlust med 3-1, och där var Toronto det bättre laget.

Laget är talangfullt då man har spelare som Norris, Batherson och Stutzle för att nämna några. Målvaktssituationen känns dock tuff då Matt Murray ser ut att vara tillbaka först i nästa match mot San José, vilket betyder att man fortsatt får klara sig med Forsberg och Gustavsson, något gästerna bör kunna utnyttja.
I övrigt saknas White.

Dallas öppnade säsongen med en 2-3 seger efter förlängning där Heiskanen blev matchhjälte.
I den andra perioden gjorde man det inte bra, men överlag så stod man för en bra insats.
Nu senast mötte man tufft motstånd i Boston på bortais och där blev det en 3-1 förlust. Man var dock länge med i matchen det det avgörande målet kom i öppen kasse med 1.37 kvar att spela, och Holtby stod för en fin insats i kassen.

Kikar man på laget så har man en bra målvaktssida med Holtby och Khudobin samtidigt som Bishop är skadad.
Defensivt har man backar som Heiskanen, Lindell, Suter och Klingberg där den sistnämnda dock förväntas saknas här.
Framåt har man kvar Benn, Seguin, Radulov, Guryanov och Pavelski, så laget ser helt klart spännande ut, och här tror jag att man vinner matchen.

Ottawa har ett talangfullt lag och de har fått ha kvar flera spelare till denna säsongen, men här möter man ett bra Dallas som ser spännande ut denna säsongen, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Forsberg (Unconfirmed) - Khudobin (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip