Ottawa tar emot LA Kings hemma i Canadian Tire Centre, och då det finns en del frågetecken är det fördel gästerna.

Ottawa har plockat fyra segrar på sina inledande åtta matcher, ett bra facit även om motståndet kanske inte varit det tuffaste.
Nu senast slog man Pittsburgh borta med 2-5, en seger där spetspelare som Giroux och Tkachuk stack ut. Någon mer som stack ut var målvakten Korpisalo som räddade 41/43 skott, och han var högst bidragande till segern.

Offensivt finns det massor av kvalitet i laget och man kommer absolut ställa till med problem för gästerna.
Defensivt har man dock problem då toppbacken Chabot saknas precis som Brännström. Samtidigt är Zub ett frågetecken, så bakåt är man klart försvagade, och känslan är att man kommer få problem.

LA Kings ser bra ut

LA Kings följde upp sin förlust på straffar mot Vegas med en seger borta mot Toronto med 1-4, och där stod man för en fin insats. Där slog man ett lag som är tippade i toppen av tabellen, och nu är det inte lika tufft här även om Ottawa är bra.

I truppen har man Kempe, Kopitar, Dubois och Fiala, så man har två fina kedjor offensivt samtidigt som det där bakom finns en bra bredd, och när hemmalaget är skadedrabbat defensivt så ska man kunna utnyttja det.
Arvidsson finns på skadelistan.

Med tanke på avbräcken hos hemmalaget så tror jag klart mest på ett LA Kings som har ett bättre skadeläge, och jag går på bortaseger i matchen.

Korpisalo (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip