Natten till torsdag ska Ottawa mäta sig med Montreal hemma i Canadian Tire Centre, en uppgift som inte känns helt lätt.

Ottawa har två segrar i ryggen då man först slog Nashville med 2-3 och nu senast Anaheim hemma med 3-0, ett lag som dock sett fruktansvärt svaga ut.
I båda matcherna har målvakten Talbot sett riktigt säker ut då han tagit 59/61.

I truppen finns det en hel del vassa namn i Giroux, Batherson och Tkachuk, spelare som är starka offensivt.
Något som dock ställer frågetecken inför matchen är att både Stutzle och Motte klev av med överkroppsskador, och skulle de inte komma till spel påverkar det laget rejält, speciellt den förstnämnda då han är förstacenter i laget.
Oavsett om de kommer till spel eller inte så blir man i mina ögon alldeles för stora favoriter då det trots allt inte skiljer särskilt mycket mellan lagen.
Utöver frågetecknen så förväntas Norris, Zub, Bernard-Docker och Joseph saknas.

Montreal stod för en mycket stark insats senast då man slog Calgary hemma med 2-1 efter straffar, och man fick iväg en hel del skott mot en bra spelade Markström i gästerna kasse.
På senare tid har man bland annat slagit nämnda Calgary två gånger samt Seattle, så man har fått med sig en del bra resultat, och nu väntar en enklare uppgift.

Man har precis som hemmalaget en del frågetecken då Drouin, Matheson och Savard är osäkra inför matchen samtidigt som Gallagher och Monahan förväntas missa matchen.
Trots det finns det precis som hos hemmalaget en del vassa spelare offensivt i Suzuki, Dach och Caufield, och jag blir inte förvånad om man lyckas ta en ny seger här.

Ottawa kommer med två segrar till denna matchen vilket ger självförtroende till laget. Det finns dock en del frågetecken i truppen, och med tanke på att Montreal stod för en riktig bra insats senast mot klart tuffare motstånd så tycker jag att man blir alldeles för klara favoriter i matchen.

Talbot (Unconfirmed) - Montembeault (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip