NHL är nu tillbaka och här får vi direkt se ett bottenmöte då Ottawa gästas av NJ Devils.

Ottawa tog en fin seger innan uppehållet då man slog Calgary med 5-2. Man hade dock en hel del tur då man var det svagare laget i matchen. Man förlorade skotten med hel 21-42 där man också hade 23 blockerade skott. Högberg gjorde dock en strålande match i kassen och bäddade för den segern med sina 95% i räddningsprocent.
Formen innan dess var dock riktigt usel då man hade nio raka förluster, och det har knappast skett under inför denna matchen.
Truppen håller rätt svag klass och spelare som Tkachuk, Duclair och Chabot tillhör de bättre spelarna i truppen.
Nilsson, Ryan och Paul finns på skadelistan, så man ska ha samma spelare tillgängliga som senast.

NJ Devils hade tre raka nederlag innan nederlaget så uppehållet kom lägligt. Motståndet var dock bra då man mötte Tampa Bay, Washington och Columbus. Man har sett något bättre ut på slutet om man jämför med början av säsongen och här möter man ett lag som inte håller någon högre klass.
Det finns en del intressanta namn i truppen då man har spelare som Subban, Hischier och Gusev. Man hade dock ett tungt tapp tidigare under säsongen då Hall lämnade för Arizona, något som försämrade spetsen offensivt.
På skadelistan hittar vi Street samtidigt som Domingue är tveksam, så där ser det bra ut.

Jag tycker att gästernas möjlighet till att få med sig poäng härifrån är bättre än vad oddsen visar, vilket gör att jag väljer att gå på dubbelchansen här.

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos Nordicbet och Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip