Bottenmöte i NHL under natten till tisdag när Ottawa tar emot NJ Devils, och här bör hemmalaget kunna segra då gästerna har målvaktsbekymmer.

Ottawa ligger näst sist i conferencen efter att man spelat in 32 poäng på 40 matcher. Ser man till lagen ovanför som är Buffalo samt nattens motståndare NJ Devils så är man tre poäng efter, men då har man också gjort fem matcher färre, så man har alla möjligheter att klättra några placeringar i tabellen.

Nu senast fick man stryk av NY Islanders med 4-1 där man trots nederlaget stod för en ganska bra insats, och här motståndet enklare.
Man har spelare som Batherson, Norris och Brown som helt klart är kännbara framåt. Det finns dock spelare som Tkachuk, Stutzle och Chabot som håller en bra nivå.

NJ Devils går otroligt tungt för tillfället då man i och med förlusten senast mot Toronto med 1-7 inkasserade sin sjätte raka förlust, och ser man till de tio senaste matcherna så har man bara en seger.
Man har bekymmer på målvaktssidan då både Blackwood och Bernier saknats en tid, vilket också gjort att resultaten uteblivit.
Istället har man Gillies och Schmid att tillgå, och det är ingen av dem som imponerat.

Man saknar Hamilton som är en av lagets bästa backar samtidigt som Jack Hughes är tveksam och skulle den sistnämnda saknas så vore det ett rejält avbräck offensivt, men oavsett så bör man få det tufft med tanke på hur man agerat på slutet.

Ottawa kommer från en förlust mot NY Islanders och nu när motståndet är klart enklare samtidigt som gästerna har målvaktsbekymmer så bör man kunna studsa tillbaka och ta en seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Murray (Unconfirmed) - Gillies (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip