Natten bjuder bara på två matcher, men jag har hittat ett spel i matchen mellan Ottawa och Rangers.

Ottawa kommer med bra form då man vunnnit 4/5 senaste matcherna. Dock har motståndet varit svagt då man slagit Detroit, New Jersey Devils, Philadelphia och Montreal. Segern mot Montreal senast är den mest meriterande, men då förlorade man skotten med 36-24, men Anderson i kassen gjorde en bra match. Nu ska Nilsson vakta kassen för laget och då är jag inte alls lika säker på att målvaktsspelet blir lika bra.
Skadeläget är jobbigt i laget och nu saknas även Namestnikov, och det är ett offensivt tungt tapp.

New York Rangers kommer från en 4-1 seger hemma mot Washington där Lundqvist räddade 30/31 skott, och gjorde en riktigt bra match. Han får förtroendet även i denna match och det ser jag som ett plus. Nu är det bortaplan som gäller och där har man haft det tufft med tre segrar på sju matcher, men jag tror inte alls man är borta i denna matchen med tanke på att hemmalaget har en del skador.
Laget saknar fortfarande Staal och Zinbanejad, men man gjorde en stabil insats senast och Ottawa är ett klart enklare motstånd än Washington.
Panarin stod även för två mål senast och han är lagets poängkung med sina 25 poäng, och han ligger sex poäng före tvåan Strome.

Jag tycker att gästerna absolut kan vinna denna matchen, och med tanke på att hemmalaget blir klara favoriter så är det ingen tvekan på att jag väljer att gå på bortalaget här.

Nilsson (Confirmed) - Lundqvist (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip