Natten till torsdag ska Stutzles Ottawa ta emot Zibanejads NY Rangers i Canadian Tire Centre, en match jag har mest tro på gästerna.

Ottawa följde upp sin 1-5 seger mot Anaheim med en ny seger senast när man slog LA Kings med 2-3 efter förlängning, men spelmässigt skapade man klart mer heta chanser än hemmalaget, så insatsen man gjorde var riktigt bra.
Säsongen hittills har dock inte varit lyckad då man ligger näst sist i conferencen, och man har bara vunnit åtta av 21 matcher. Visserligen har man varit starkare på hemmais, men det är inget som sticker ut.

Kvalitet finns i Chabot, Giroux, Batherson, Tkachuk och Stutzle, och med bara Norris borta offensivt så ser det bra ut även om han är en viktigt spelare.
Bakåt ser man dock extremt tunna ut, speciellt då målvaktssidan då det ser väldigt blek ut, och även att det finns bra spelare i laget så bör man få det tufft defensivt.
Utöver Norris saknas Bernard-Docker.

NY Rangers har inte alls fått defensiven att stämma de sista matcherna då man släppt in tolv mål de tre senaste matcherna. Normalt sett har man en av ligans bästa målvakt i Shesterkin som räddar laget vid sämre insatser, men inte ens han har kunnat stänga igen, och nu senast förlorade man en tuff match mot NJ Devils med 3-5.

I grunden är man ett bättre lag än Ottawa och efter tre raka förluster så lär spelare som Fox, Zibanjead och Panarin komma ut och visa att man är bättre än man visat på slutet samtidigt som man kommer ha fokus på det defensiva spelet.

Ottawa kommer från seger där man gjorde en bra insats. I grunden är man dock ett rätt svagt lag, speciellt defensivt, och kommer NY Rangers bara upp i sin normala nivå så ska man vara numret större.

Talbot (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 asian 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip