Kvällsmatch i NHL svensk tid när Ottawa jagar sig första seger för säsongen när Philadelphia kommer på besök, och hemmalaget är befogade favoriter i matchen.

Ottawa ställdes mot stentufft motstånd i premiären då man gästade en av förhandsfavoriterna till att lyfta bucklan, närmare bestämt Carolina, och 5-3 förlusten var inget att skämmas över.
Man hade även 3-3 tills mitten av den sista perioden, så en liknande insats här ska räcka väldigt långt.

Till denna säsongen har man stärkt upp målvaktssidan med Korpisalo vilket är ett klart plus även om han fick släppa fem mål senast.
Spelare som Kubalik och Tarasenko har dessutom anslutit och även om en spelare som DeBrincat lämnat så ser man intressanta ut inför säsongen, speciellt då man har kvar namn som Batherson, Chabot, Tkachuk och Stutzle, och här ska man ha goda chanser att ta sin första seger för säsongen.
Norris och MacEwen är day-to-day.

Tuffare motstånd väntar för Philadelphia nu

Philadelphia öppnade premiären med att bortaslå Columbus med 2-4 där Konecky var högst bidragande då han stod för två mål i matchen. Man ställdes dock inte mot något tuffare motstånd då man mötte ett lag som lär hamna långt ner i tabellen.

Ser man på vad som hänt i laget inför säsongen så har man tappat namn som Provorov, Hayes, Van Riemsdyk och Lemieux, och då man egentligen inte lyckats ersätta dessa tapp så ser truppen svagare ut än förra säsongen, vilket jag tror vi får se här då man möter ett intressant Ottawa.
Ristolainen är ett frågetecken inför matchen.

Ottawa har flera vassa spelare i truppen och när man nu gör sin första hemmamatch mot ett svagt Philadelphia ska man kunna knipa sin första seger, och jag går på hemmaseger i matchen.

Korpisalo (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip