Ottawa Senators vs Arizona Coyotes

Goalies: Anderson (probable) vs Smith (probable)

Ottawa Senators sågade jag relativt hårt igår när jag rekade emot de vs Wings, och återigen levde Sens upp till vad man kunde förvänta sig av de. Trots att Wings inte är i toppskikt körde de fullständigt över Sens igår och redan efter första perioden låg man under med 3-0. Många billiga och man gör det lätt för lagen man möter att ställa om. Man är i natt B2B mot Arizona Coyotes som gästar. Ett lag som är på uppgång och det blir nog ingen lätt match.

Arizona Coyotes lag är har i ett par år nu varit rätt svagt och tillhört nedre delen av Western Conference. Man har dock något positivt på gång i år och man har tagit in en del rutinerade spelare som kompletterar lagets unga spelare. Vrbata är en rutinerad spelare på denna nivå och kommer tillföra gott, samtidigt som spelare som Max Domi, A.Duclair och T.Rieder fortsätter att utvecklas. Coyotes vann även de första öppningsmatchen hemma mot Flyers med 4-3 efter OT och jag tror man har goda chanser i natt igen.

H2H brukar dessa lag inte mötas speciellt ofta men Coyotes har vunnit 3/5 senaste mötena.

Jag förstår faktiskt inte bolagen här som satt Senators som favoriter trots B2B efter den usla insatsen igår mot Wings. Herregud 2.18 på ett lag som har minst 50% chans till vinst i mina ögon är bara för bra att motstå!

Nattens spel blir därför

Arizona Coyotes ML @ 2.18 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip