Ottawa Senators rundar av försäsongen hemma i Canadiens Tire Center och man ställer upp med ett lag som liknar laget som kommer spela NHL säsongen. Sens har sett bra ut på slutet och man slog Toronto Maple Leafs med 3-2 efter OT senast man spelade. Under försäsongen har laget gått 3-1-2. Nu vill laget avsluta snygg med en vinst mot Sabres som man föll mot i början av försäsongen.

Forwards: Turris, Ryan, Pyatt, Smith, Brassard, Kelly, Neil, Puempel, Dzingel, Pageau, Stone, Hoffman, Varone

Defence: Karlsson, Phaneuf, Methot, Ceci, Widerman, Cleasson, Chabot, Borowiecki

Goalies: Anderson, Hammond

Sabres ställer även de ett bra lag på isen men man saknar några av sina största stjärnor i Okposo och O’Reilly. Bogosian och Kulikov är även de skadade och får vänta tills säsongen innan det blir spel. Annars har Sabres ett spännande lag på papperet men det kommer troligtvis inte räcka till något slutspel i år. Man stället ett väldigt ungt lag på isen och känslan är att det blir tufft mot Sens rutinerade spelare. Det är främst försvarsuppsättningen som får mig att välja Sens här. En relativt orutinerad uppsättningen som jag tror får svårt mot Sens tuffa spel framför mål.

Forwards: Kane, Eichel, Reinhart, Nylander, Girgensons, Fasching, Ennis, Larsson, Foligno, Deslauriers, Grant, Gionta

Defence: Guhle, McCabe, Gorges, Nelson, Falk, Franson, Fedun, Strachan

Goalies: Lehner, ?

Jag tror alltså att Sens tuffa spel framför mål kommer göra de svårt för Sabres relativt orutinerade backar. Erik Karlsson på point är världsklass på att hitta styrningar inne i slottet och lyckas Sens jobba till sig en del numerära övertag bör detta lösas på hemmais.

Jag spelar därför

Ottawa Senators FT @ 2.20 med 2/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip