Ottawa Senators - Minnesota Wild

Goalies: Anderson (confirmed) vs Kuemper (confirmed)

Ottawa Senators har imponerat på mig i år. Inför säsongen hade jag inte några speciellt utropstecken hos de och rankade de relativt lågt i Eastern Conference. Nu har man dock visat upp ett fantastisk försvarsspel och man har med det radat upp vinster. Laget har fina 9-5-0 i år och man har vunnit 5/7 senaste matcherna man spelat. På dessa 7 matcher har man endast släppt in 8 mål vilket är oerhört starkt. Senast slog man LA Kings efter at ha vänt matchen i slutminutrarna. Man låg under med 1-0 med 5 min kvar innan man gjorde två mål i slutet och snodde samtliga poäng.

Minnesota Wild är liks Senators väldigt bra försvarsmässigt såhär inledningsvis på säsongen. Dock är laget B2B efter förlusten igår mot Philadelphia Flyers. En match som man hade ledningen i två gånger men tappade i tredje perioden. Wild styrka ligger som bekant på hemmais och laget ser nog fram emot att avsluta sin roadtrip i natt i Ottawa. Darcy Kuemper förväntas starta i natt och han har inte spelat sedan 24 oktober. Lite rostig?

Detta är alltså två lag som båda visat upp bländande försvarsspel. Ottawa Senators har dessutom inte lyckats göra 3 mål eller fler i 7 raka matcher. Trots detta har man alltså vunnit 5 av de. Mitt spel kommer i natt vara att man lyckas med detta. Konstigt kan tyckas, men det är dags nu för Sens att få lite islossning. Man trivs väldigt bra mot Wild historiskt sett med 8 vinster på de 10 senaste mötena. Man har på dessa möten snittat fina 3.20/match och då Wild är B2B i natt med sin andramålvakt i mål tycker jag man inte får bättre läge än såhär att lösa 3 mål.

Nattens spel blir alltså


Ottawa Senators Ö 2.5 mål @ 1.847 med 5/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip