Ottawa Senators - Montreal Canadiens

Goalies: Hammond (probable) vs Montoya (confirmed)

Vi kickar igång lite lätt med NHL preseason ikväll nu när de är mindre än 3 veckor kvar till NHL drar igång!

Jag vänder mig mot Kanada där vi har ett intressant möte mellan Ottawa Senators och Montreal Canadiens. Det som är viktigt i under försäsongen är att studera lagen trupper då man har olika lag varje match och vilar ofta väldigt många spelare.

Ottawa och Montreal möttes igår där båda lagen ställe relativt starka lag på papperet. Då slutade det med en 4-3 vinst för Sens efter OT. I natt möter man varandra igen, och vi har två olika lag på papperet. Ottas Senators väljer att spela ungefär samma lag som igår där man dessutom kommer få förstärkning av Erik Karlsson som gör sin första match sedan World Cup. Montreal däremot väljer att vila sina stjärnor och ställer i mina ögon ett B-lag på isen. Man låter Al Montoya starta matchen och vilar Mike Condon som spelade igår.

Jag tycker Sens har ett spännande lag i år och även med fullt lag för båda lagen bör Sens vara favoriter på hemmais. Ikväll har man dessutom klart bättre spelare på isen än Montreal vilket gör att jag kommer testa spel på laget från Ottawa.

Under försäsongen hittills har Sens vunnit 2 matcher och förlorat 1, medan Sens vunnit 1 match och förlorat 2 (en efter OT).

Kvällens spel blir alltså

Ottawa Senators ML @ 1.72 med 3/7 units hos Betsson

This is the stats tab
This is the post tip