Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

Goalies: Anderson (probable) vs Fleury (probable)

Game 3 i natt i Eastern Conference Finals, där matchserien är helt jämn efter att Pittsburgh Penguins kvitterat i Game 2 efter vinst med 1-0. I natt vänder alltså serien till Kanadas huvudstad Ottawa!

Game 2 var lika jämn och tajt som man kunde förutsäga. Sens som visade upp en tydlig taktik i Game 1 fick matchen precis dit man ville där man väldigt tydligt fokuserar på att sätta D och inte bjuda Penguins med sina offensiva stjärnspelare på ytor. Detta klarade man nästintill perfekt i Game 2 också då man lyckades hålla matchen 0-0 hela vägen till ca 5 min kvar av tredje då Phil Kessel hittade en öppning och satt matchen enda mål och kunde därmed kvittera matchserien.

Penguins måste fortsatt ses som favoriter att gå vidare men i natt är det Senators som har hemmaisfördel. Detta är en arena som man spelat väldigt bra i hela slutspelet och mot NY Rangers visade man verkligen att man ger 100% från start på hemmais.

Ottawa Senators har som jag sa haft en väldigt tydlig matchtaktik on the road mot bättre lag där man vill spela tajt och starkt i försvarsspelet. I natt tror jag dock på en annan taktik.

OM jag synat detta rätt tror jag vi får ett Senators som går ut 100% och vill sätta fart på spelet då man sitter på kvalitativa offensiva spelare i laget också. På detta sätt vill man nog chockstarta mot Penguins. Jag tror därför vi kommer få större ytor för båda lagen här och med tanke på att Penguins har ligans kanske bästa offensiva spelare tror jag vi kan få en målrik match i natt.

Bolagen har satt totallinan på Ö/U 5.0 mål inklusive OT vilket jag ser som riktigt bra. Tror båda lagen har god chans att göra minst 2 mål var och då har vi som sämst push.

Jag kommer därför spela

Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins Ö5.0 mål @ 1.781 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip