I Canadian Tire Centre ska Ottawa ta emot Tampa Bay som är b2b natten mot måndag, och nedsläpp är 01:00 svensk tid.

Ottawa förlorade premiären med 5-3 mot Carolina och trots förlusten så gjorde man en fin insats.
Nu senast blev det istället seger när man vände till hemmais då man besegrade Philadelphia med 5-2, och man visade upp ett starkt powerplay då tre av målen kom i spelformen.

Just offensivt så är man riktigt starka med namn som Tkachuk, Batherson, Giroux och Tarasenko samtidigt som man har fina namn defensivt, och att man ska vara underdogs mot ett Tampa Bay som är back to back som dessutom störs av en blytung skada tycker jag är fel.
Norris saknas i matchen.

Målvaktsproblem kan ställa till det för Tampa Bay

Tampa Bay vann premiären hemma mot Nashville med 5-3 där spelare som Kucherov, Point och Paul klev fram och visade vägen, och det var en bra insats utan att man glänste.

Natten mot söndagen ställdes man mot Detroit där det blev förlust med 6-4, vilket betyder att man är b2b här, ett klart minus. Lägg även till att stjärnmålvakten Vasilevski fortsatt saknas och Johansson vaktade kassen i den matchen. Detta innebär att Matt Tomkins förväntas göra sin NHL-debut här mot Ottawa. Roligt för honom, men detta är något hemmalaget ska kunna utnyttja då man för tillfället sitter på en svag målvaktssida.
Förutom Vasilevski förväntas backen Motte saknas.

Tampa Bay är b2b samtidigt som man har målvaktsproblem, saker som talar för att man kan få det tufft i matchen, och jag tror på hemmaseger här.

Korpisalo (Unconfirmed) - Tomkins (Unconfirmed)

Speltips: 1 inkl ot och straffar, och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip