Ottawa och Toronto ska göra upp i en match under natten, och jag har min idé klar.

Ottawa tog en efterlängtad seger senast då man slog Arizona med 3-2. Man blockerade hela 32 skott i matchen och spelade riktigt uppoffrande, så det var en riktig krigarinsats. Jag tycker dock Arizona förtjänade poäng om man kollar rent spelmässigt, och nu ställs man inför en ny tuff match.
Innan segern senast hade man sex raka förluster och man tillhör fortsatt botten av tabellen.
Det finns en del intressanta spelare i Duclair, Tkachuk och Pageau, men ser man på helheten så är man ett lag som ska tillhöra botten.
Skador finns på Borowecki, Nilsson och Ryan.

Toronto förlorade senast mot Dallas där siffrorna skrevs till 2-3. Man hade en hel del lägen i matchen och ser man skotten så vann man dessa med 31-19. Andersen som vaktade kassen hade en lite tyngre match och nu ställer man nyförvärvet Campbell, och han har gjort det bra i sina tre tidigare framträdanden för klubben.
Man ligger trea i divisionen och slåss om en slutspelsplats, och ser man till truppen så ska man lösa det då man har spelare som Nylander, , Tavares och Matthews i laget, spelare som är sylvassa offensivt.
Man har en del spelare då Rielly, Johnsson, Mikheyev och Ceci saknas.Truppen är dock så pass bra att man ska vara favoriter mot ett svagt Ottawa.

Jag håller Toronto som det klart bättre laget, och här tycker jag att man ska ha bra chans att vinna matchen då man är det bättre laget i matchen.

Högberg (Unconfirmed) - Campbell (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip