De här lagen har redan mötts två gånger de här säsongen och båda vann när de hade hemmaplan. Lagen är väldigt jämna på mycket, som till exempel målvaktsspelet och PP och BP. Så det som skiljer är grundklassen och hemmaplansfavör och även form och då talar det mesta för Ottawa.

Ottawa hade bortamatch igår mot Pittsburgh och förlorade med 2-1 men kämpade väl och vann skotten med 44-40 och skjuter man lika mycket idag så tror jag man får in fler än en puck. Ottawa har vunnit 5 av sina 8 senaste hemmamatcher.

Toronto spelade igår borta mot Buffalo och förlorade med 3-1 och siffrorna kunde varit större, Buffalo tog ett tidigt grepp och fick 2-0 och efter 16-5 i skott i första perioden så kändes det klart trots att det var 40 minuter kvar.
En annan nackdel är att det är bortamatch två dagar irad.

Torontos bortafacit är inte mycket att vara rädd för heller.
Laget har gjort 8 mål på sina 7 senaste bortamatcher och har förlorat alla sju och endast en som slutade oavgjort efter ordinarie tid.

ML på Ottawa ger 1.70 på Betsafe och det satsar jag 4 units på.
Spelstopp: 01.00