Speltips: Pantern - Almtuna

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-12-13 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1.96
Tips: 1 asian hcp -1
Pantern går väldigt bra just nu och möter under onsdagskvällen sitt absoluta favoritmotstånd i HockeyAllsvenskan, dem sju senaste mötena mellan lagen har Pantern vunnit och dessutom tagit maximala 21/21 poäng. Ikväll är det återigen dags för ett möte mellan lagen och jag tror att historien upprepar sig. Pantern -1 asian spelas ikväll till 1.96 hos Unibet med en flatinsats.

Pantern är on fire just nu. Man har tre raka segrar nu och totalt fem segrar på sina sex senaste matcher! Det har varit väldigt rörigt i Pantern nu under ett tag i ledningen, sportschefer med mera, nu har dock det mesta ordnat upp sig och man kan fokusera 100% på hockey igen. Jag är dock otroligt imponerad att Pantern under denna kaotiska period spelade en bra hockey och stängde ut allt annat och tog massa viktiga poäng. Läget i Hockeyallsvenskan ser mycket bra ut för Pantern, man ligger trea i serien strax före just Almtuna.

Almtuna då, jo man har fått ett riktigt uppsving på slutet och jobbat sig fint uppåt i tabellen. Almtuna har sex segrar på sina sju senaste matcher vilket givetvis är otroligt imponerande. Viktigt att poängtera är dock att man haft ett ganska så enkelt spelschema under denna perioden. Almtuna är i min mening inget lag som ska ligga top-5, nu ligger man på en fjärde plats i serien och det är givetvis kul för dem men känslan är att Almtuna går på max just nu och att dippen kan komma precis när som helst.

Jämför man lite statistik mellan lagen så ser man klart och tydligt att Pantern är ett väldigt mycket starkare lag. Kollar man på specialteams så är det ganska jämnt. Pantern är dock snäppet bättre i boxplay och fyra procentenheter bättre i powerplay, så liten fördel för Pantern där. Kollar vi målvakter så är det fördel Pantern även där. Men om vi kollar på dem andra statsen som skott på mål så är det brutal skillnad. Pantern är verkligen hästlängder starkare och framförallt på hemmais samtidigt som Almtuna är mycket svaga i statsen på bortais.

Jag tycker det är klar fördel Pantern i denna match och -1 känns fin, räcker med seger med ett mål för push och får vi in tvåmålsseger eller mer så sätter vi spelet, jobba Pantern!

Match: Pantern - Almtuna
Spel: Pantern asian hcp -1
Odds: 1.96
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Pantern - Almtuna
Spela på Speltips Pantern - Almtuna
SHL-Grinder - 13 December 2017 - 11:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar