Pantern tar under söndagen emot Almtuna i en väldigt viktig match för båda lagen. Eller ja, alla matcher är ju viktiga och framförallt såhär långt in på säsongen. En sak är iallafall säker, det är att Pantern är väldigt heta just nu och det vill jag ta vara på genom att placera att spel på hemmalaget. Oddset är 1.85 hos William Hill och det är fullt godkänt. Spelet spelas som vanligt med en flatinsats.

Pantern har fem trepoängare på sina sju senaste matcher och det ser för dagen väldigt bra ut för Malmölaget. Idag väntar Almtuna på hemmais, ett Almtuna som Pantern mötte på bortais i torsdags och tog en välförtjänt trepoängare när slutresultatet skrevs till 2-3. Almtuna har det betydligt tuffare just nu, på sina sju senaste matcher har man sex förluster. Det går framförallt väldigt dåligt för Almtuna på bortais där man inte vunnit sedan 22 december.

Pantern och Almtuna är båda mycket svaga i specialteams, men om något av lagen har en fördel så är det Pantern som har ett lite vassare PP.

Denna matchen blir det fjärde och sista mötet mellan lagen i grundserien. Hittills har bortalaget alltid vunnit, därmed två segrar till Pantern och en seger till Almtuna. Mönster är till för att brytas, idag bryts det då Pantern vinner!

Match: Pantern - Almtuna
Spel: Pantern
Odds 1.85
Insats; Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 16.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip