Philadelphia ska göra upp med Arizona natten till onsdag, och här ska det vara klasskillnad.

Philadelphia har spelat sju matcher hittills denna säsongen, och det har slutat med fyra segrar. Förlusterna har kommit mot Vancouver, Florida och Calgary, och de två sistnämnda är lag som varit otroligt bra inledningsvis.
Nu senast blev det förlust mot just Calgary med 4-0 där man var det sämre laget, och det var inget snack om att hemmalaget förtjänade vinsten.

Här är det helt annat motstånd som väntar och då man har spelare som Couturier, Atkinson, Giroux och Konecky i laget så har man en helt annan kvalitet än gästerna, och jag tror man studsar tillbaka på vinnarspåret igen.

Arizona har inlett säsongen på ett makalöst uselt sätt då man efter nio matcher bara tagit en enda poäng, och den kom i den andra matchen mot Buffalo där man förlorade med 2-1 efter straffar. Därefter har det alltså blivit sju raka förluster där man även fått kliva av isen utan några inspelade poäng.
Senast såg man dock ut att få med sig poäng mot Carolina då det länge var oavgjort, men där släppte man in det avgörande 2-1 målet med 2.27 kvar att spela, vilket lär ha gett självförtroendet ytterligare än smäll.

I laget har man spelare som Keller, Kessel och Gostisbehere, men överlag håller truppen en väldigt svag nivå, och då formen är iskall så bör man inte kunna stå emot ett klart bättre Philadelphia.

Philadelphia lär vara sugna på att studsa tillbaka på vinnarspåret efter förlusten senast och nu när man ställs mot ett Arizona som är helt under isen så bör segerchansen vara god, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip