NHL bjuder på fint möte mellan Philadelphia och Boston natten till lördag, och här har jag en idé.

Philadelphia har öppnat säsongen starkt och man har vunnit sju av sina elva matcher.
Man har samtidigt tagit poäng i nio av dessa, och det är bara nattens motståndare Boston samt Buffalo som lyckats slå laget på ordinarie tid.

Nu senast så mötte man just Boston och där såg man ut att gå mot en seger då man gjorde 3-1 med dryga elva minuter kvar att spela.
Man drog dock på sig ett par utvisningar som kostade två mål, och man föll senare i förlängningen.
Spelmässigt så gjorde man en bra match, men det var utvisningarna som kostade segern.
Gästerna hade även en stekhet Pastrnak som stod för tre av målen, och här kommer han absolut inte ges lika mycket utrymme som senast.

Truppen håller en hög nivå då man har spelare som Voracek, Van Riemsdyk, Hayes och Giroux för att nämna några, och här kommer man återigen göra det svårt för gästerna.
Saknas gör Couturier och Frost.

Boston har precis som hemmalaget öppnat säsongen bra, och det har blivit sju segrar på tio matcher.
Man har haft svårt att vinna redan under ordinarie tid då bara tre av segrarna kommit efter 60 minuter, och kollar man samtliga matcher har sex av de tio matcherna slutat oavgjort.

Senast var man glödheta i powerplay och Pastrnak stod för ett hattrick i matchen. Han har på sina tre matcher gjort hela sju poäng varav det blivit fem mål. Hans kedja med Marchand och Bergeron har höjt sig rejält sedan han kom in, och nu senast så stod de för allt offensivt. Här tror jag inte man får lika mycket tid som senast, och då är jag inte alls säker på att övriga kedjor bara går in och producerar.
Saknas gör DeBrusk, Studnicka och Kase samtidigt som Grzelcyk är tveksam.

Senast så stod Philadelphia upp bra och det var ett par sena utvisiningar som kostade segern. Här tror jag att man steppar upp och försöker stänga ner gästernas sylvassa förstalina och då ska man ha bra chans att knipa poäng, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.