Natten till torsdag bjuds vi på en fin match mellan Philadelphia och Boston, och här tror jag på en underhållande match.

Philadelphia öppnade serien med att förlora med 4-5 efter straffar mot Vancouver, och det blev ett rejält målkalas där man släppte in samtliga mål i mittenperioden.
Nu senast ställdes man mot Seattle Krakens och där levde man upp till favoritskapet då man vann med 6-1, och det var också sex olika namn som hamnade i målprotokollet.

Offensivt har man gjort hela tio mål på sina två matcher och det är kanske inte så konstigt då man har en stark offensiv i spelare som Giroux, Farabee, Atkinson, Couturier och Van Riemsdyk för att nämna några, och här bör man återigen kunna skapa en hel del lägen. Defensivt såg det även bättre ut senast, men då mötte man ett rätt svagt motstånd, och här kommer man få det tuffare i egen zon.
Saknas gör Hayes, Ristolainen samtidigt som MacEwen är tveksam.

Boston har endast hunnit med att spela en match grundserien, och där blev det en 3-1 seger mot Dallas.
Man gjorde en bra match där man skapade en hel del lägen, och hade det inte varit för Holtby i gästernas kasse så kunde man fått in ett par puckar till. Marchand stod även för två mål i matchen, och han fortsätter att producera för laget.

I laget har man en av ligans absolut bästa kedja i Pastrnak, Bergeron och Marchand, och de kommer precis som tidigare säsonger att ösa in poäng.
till denna säsongen har man även fått in Haula, Nosek och Foligno offensivt, något som gör att bredden ser bra ut.
Frågetecknet denna säsongen är dock målvaktssidan då man just nu har Ullmark och Swayman att tillgå, och även om den sistnämnda gjort det bra i sina framträdanden i klubben så ser den inte skrämmande ut, och här lär det krävas en del mål om man ska utmana Philadelphia.
Saknas gör Lazar.

Boston har en av ligans bästa kedjor i Pastrnak, Bergeron och Marchand, och det är spelare som kan hota vilket försvar som helst. Här ställs man dock mot Philadelphia som också är starka framåt, något som bör bädda för en underhållande match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Jones (Confirmed) - Swayman (Confirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip