Ett glödhett Philadelphia gästas av ett formsvagt Buffalo, och här kan det väl bara sluta på ett sätt?

Philadelphia ser i dagsläget otroligt starka ut och senast slog man Carolina med 4-1. Det var lagets åttonde raka seger, så formen är helt på topp.
Man har spets i Voracek, Giroux och Couturier i laget som man kan luta sig tillbaka på, men när dessa spelare inte levererar poängmässigt så kliver andra spelare fram, något som är en styrka att ha i ett lag.
Man ligger fyra i conferencen och har samma poäng som Washington, ett lag man också slåss emot i kampen om förstaplatsen i divisionen, så man kommer vara motiverade under resten av grundserien.
Nu är det även hemmaplan och där har man vunnit hela 24 av sina 33 matcher denna säsong, en otroligt bra siffra, så hemmaplan är en klar fördel och gästerna lär få det riktigt tufft här.
Skador har man på Lindblom och Morin.

Buffalo kommer med fem raka förluster i bagaget och senast blev Pittsburgh för svåra då de vann med 2-4. Fyra av dessa förluster har kommit på bortaplan och det är något som man inte trivts med under säsongen då man bara vunnit 10/32 bortamatcher.
Man har en del spets i truppen då Eichel, Olofsson och Reinhart finns i laget, men bredden finns inte där samtidigt som en sådan spelare som Skinner inte alls kommit upp i normal nivå, och då är det svårt att vinna matcher.
Man ligger på en trettondeplats i conferencen och slutspel kommer det inte bli, och här tror jag man får svårt att kunna utmana ett för dagen glödhett Philadelphia.
Skador har man på Hunwick, Sobotka och Thompson. Tveksamma inför matcher är Pilut och Girgensons.

Philadelphia har klart mer att spela om framöver och då man möter ett formsvagt Buffalo som även spelar på bortaplan så tror jag inte gästerna kan utmana, och jag väljer således att gå på hemmaseger.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip