Skadedrabbade Philadelphia ställs mot tufft motstånd i Calgary natten till tisdag, och detta är en en match gästerna ska vara numret större i.

Philadelphia lyckades få med sig en poäng i mötet mot Montreal senast, men det blev ännu en förlust, och förlustsviten är nu uppe i sex raka matcher.
I flera av matcherna har motståndet heller inte varit särskilt bra då man bland annat mött nämnda Montreal samt lag som Ottawa och Columbus, något som säger en hel del om kvaliteten på truppen.

En annan anledning till de svaga resultaten är skadeläget då man fortsatt har avbräck i tunga namn som Van Riemsdyk, Ellis och Couturier samtidigt som Atkinson fortfarande väntar på sin debut.
På slutet har även Konecny lagts till på skadelistan, en av lagets ledande spelare offensivt, och då även målvakten Hart blivit mer mänsklig på slutet så är känslan att man får svårt att bryta trenden här.
I övrigt saknas Brink och Allison.

Calgary hade en tuff period i början av november då man förlorade sju raka matcher och formen var helt iskall. På slutet har man dock spelat upp sig då man kommer med tre segrar på de fem senaste, och man kommer närmast från en stark bortaseger mot Florida efter straffar.
Just på bortaplan har man bara tagit fem poäng på sex matcher, vilket är rätt klent. Man ska dock tänka på att man mött Edmonton, NY Islanders, NJ Devils, Boston, Tampa Bay och just Florida, och nu väntar ett Philadelphia som inte alls är på samma nivå.

Laget har inte riktigt kommit upp till sin fulla potential inledningsvis men i grunden tillhör laget toppskiktet i ligan då man har namn som Lindholm, Kadri, Ruzicka, Huberdeau och Toffoli i laget, och efter segern senast bör man kunna ta en ny seger då motståndet är klart svagare.
Stone och Kylington saknas.

Philadelphia har stora skadebekymmer i laget samtidigt som truppen håller svag nivå, och mot ett Calgary som fick en självförtroendeboost efter segern mot starka Florida senast bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip