Columbus ska försöka ta sin tredje raka seger här då man gästar Philadelphia, och jag tycker man ska kunna utmana hemmalaget i denna matchen.

Philadelphia kommer till matchen med två raka segrar och här jagar man sin tredje raka seger. Näst senast slog man Vegas med klara 6-2, ett bra resultat mot en tuff motståndare. Dansk stod dock för gästerna och det var ett klart minus vilket bidrog till att man kunde göra så många mål. Senast blev det 1-4 mot Chicago, ett lag som inte imponerat under inledningen av säsongen, så jag är inte helt såld på laget än så länge. Visserligen finns spets i Giroux, Couturier och Voracek, men segrarna ha kommit mot svagare lag och man blir lite väl stora favoriter här.

Columbus har två raka segrar i bagaget då man slagit Toronto och Carolina i de två senaste matcherna, två helt klart imponerande segrar där man också spelat bra hockey.
Man har tagit poäng i 7/10 matcher under säsongen där de tre förlusterna kom i de fyra första matcherna, så man står just nu på sex raka matcher med inspelade poäng.
Även att man tappade Panarin, Duchene och Dzingel inför säsongen så har man gjort det klart godkänt och visat att man kunnat utmana de flesta matcherna hittills, och här blir man klart underskattade.

Gästerna har tagit poäng i sex raka matcher samtidigt som man har fem raka segrar inbördes. Här blir man underskattade och med tanke på vad man visat hittills så tror jag man får med sig poäng från matchen.

Hart (Unconfirmed) - Korpisalo (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip