Wells Fargo Center bjuder på hockey mellan Philadelphia och Edmonton natten till fredag, och här ställs hemmalaget inför ett tufft test.

Philadelphias senaste match slutade med en 1-2 förlust mot NY Islanders och defensivt var det en bra utförd match. Man hade dock inte skärpan offensivt samtidigt som man mötte ett defensivt bra lag.
Förutom segern mot Winnipeg näst senast har segrarna lyst med sin frånvaro då man bara tagit en seger de fem senaste matcherna, och även om man plockat poäng i två av förlusterna så ser man inte ut att vara på topp för tillfället.

Hart i kassen fortsätter att göra en stark säsong samtidigt som man har bra namn i Konecky, Van Riemsdyk, DeAngelo och Hayes. Man ser dock tunna ut på bredden då man fortfarande är utan Atkinson, Couturier och Ellis, spelare som hade behövts till denna matchen.
I övrigt förväntas Laczynski och MacEwen saknas.

Edmonton avfärdade Detroit senast med 2-5 och trots att superstjärnan McDavid bara stod för en poäng kunde man göra fem kassar, vilket visar att man har en bra bredd denna säsongen.
Detta var även lagets åttonde seger på de nio senaste matcherna, så man har fortsatt formen på topp trots det lilla uppehållet.

Förutom superstjärnan McDavid har man Draisaitl, Nugent-Hopkins Och Hyman i laget, spelare som alla är topp-15 i den totala poängligan, så offensivt är man urstarka. Man har även fått tillbaka Kane från skada på slutet så läget i truppen är bra, och man är både spetsigare och har bättre bredd än hemmalaget.
Yamamoto och Murray förväntas missa matchen.

För Philadelphia väntar en riktigt tuff uppgift då ett grymt spetsigt Edmonton står för motståndet, något jag tror blir för tufft, och jag går på bortaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip