Philadelphia ställs mot sitt tuffaste motståndet hittills när starka Edmonton kommer på besök, och här ska gästerna ha bra chans att ta en ny seger.

Philadelphia har inlett säsongen med två segrar och en förlust där förlusten kom mot Ottawa som inlett starkast. Segrarna har tagits mot Columbus med 2-4 och nu senast Vancouver med 2-0, så en bra start helt klart, men inte mot det blodigaste motståndet.

Atkinson, Couturier och Konecky är spelare som ska göra det offensivt för laget och där finns det en del kvalitet, precis som i målvakten Carter Hart.
I övrigt ser man dock bleka ut och att man kommer få en tuff säsong är givet, och mot ett stjärnspäckat Edmonton bör man få svårt att stå upp i 60 minuter.
Ristolainen är ett frågetecken inför matchen.

Edmonton visade klass senast

Edmonton inledde säsongen med dubbla förluster mot Vancouver där det blev hela 8-1 i premiären efter en riktigt usel insats.
Därefter spelade man upp sig i returmötet och var det klart bättre laget, men trots det blev det förlust med 3-4.

Nu senast kom istället första segern då man slog Nashville med 1-6 och stjärnor som McDavid och Draisaitl klev fram och visade vägen.
Till den matchen gjrode man lite förändringar i kedjorna då man flyttade ner Brown i tredjelinan och parade ihop McDavid och Draisaitl, vilket föll väl ut. Utöver dem har man namn som Nugent-Hopkins, Kane och Hyman, så det finns gott om kvalitet, och nu när motståndet är svagare än senast så ska man ha goa chanser till en ny seger.

Här skiljer det en hel del i kvalitet då Edmonton tillhör ett av de bästa lagen i ligan, vilket jag tror man visar här, och jag går på bortaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip