Ett skadedrabbat Philadelphia tar emot ett starkt Florida natten till fredag, en uppgift som känns övermäktig.

Philadelphia har tagit fyra segrar på sina sex spelade matcher vilket är riktigt bra papper. En stor anledning till segrarna är dock målvakten Carter Hart som varit fenomenal, och på sina fyra spelade matcher har han 94.89% i räddningsprocent, en makalöst bra siffra.
Samtliga segrar har även kommit med honom i buren, och han förväntas starta.

Truppläget är dock allt annat än bra då man har skador på Ellis, Couturier, Brown och Brink samtidigt som Atkinson är day-to-day. Nu senast blev även Van Riemsdyk skadad, en spelare som är viktig offensivt, så det är inga dussinspelare man saknar.
Positivt är att både Tippett och Ristolainen ska vara tillbaka i spel, men truppen ser rätt tunn ut med tanke på skadorna, och här tror jag inte att man har något att hämta.

Florida blandar och ger då man på slutet vunnit varannan match där det nu senast blev förlust mot Chicago med 4-2. Man har dock vunnit fyra av sju matcher, ett godkänt facit med tanke på att man mött en del bra lag, och detta är normalt sett en bra uppgift.

Laget håller en riktigt bra nivå med offensiva spelare som Verhaeghe, Barkov, Reinhart, Tkachuk och Bennett för att nämna några, så det finns en finns spets men även en bra bredd.
Defensivt är man inte lika starka, något man även kunnat se i matcherna hittills.
Skador på Duclair och Ekblad är givetvis otroligt tunga då det är ledande spelare i laget, men skadeläget är klart bättre än hos hemmalaget, och i grunden är man det bättre laget.

Philadelphia har överraskat positivt hittills men nu ställs man mot ett Florida som har en stark offensiv samtidigt som de är ett klart bättre lag, och jag går på bortaseger i matchen.

Hart (Confirmed) - Bobrovsky (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip