Tjena.


Riktigt dålig match genomförd senast för Yotes mot Stars och där står man i skrubban. Ska vi försöka ta igen inatt.


Philadelphia 28-23-6

Flyers kommer från en imponerande road trip från Kalifornien där man tog 4 av 6 poäng mot Ducks,Kings och Sharks. Jag tycker det är värt att nämna att lagen som man slog var Kings och Sharks som för tillfället är riktigt under isen. Dock blev man totalt utspelade mot Kings och Mason gjorde förmodligen om inte sin bästa match någonsin så var det iallafall en av dom bättre. Efter Kings matchen begav man sig till San Jose där man skulle stötta på Sharks. Ett Sharks som har gått ganska dåliga varav man mäktade med endast 22 skott på hemma is.
Tycker matcherna man gjorde mot Kings och Sharks som man vann var inga jätte presentationer utan det var motståndarna som var helt enkelt sämre.
Flyers släppte in "endast" 7 mål på Kali Road tripen vilket får från min sida ses som klart bättre då jag har påpekat Flyers D väldigt länge
Flyers ligger för närvarande på en nionde plats i Eastern Conference fast med lika många poäng som både 7an och 8an i Conferance dock har man 1 matcher mer spelad.
Mot Ducks och framför allt Kings lyckads Flyers D precis som tidigare tappa väldigt mycket puckar inom egen blå, Ducks var snabba på att straffa dom för det medans Mason rädda dom väääldigt mycket mot Kings.
Flyers har på sina 10 senaste matcher ett facit på 4-4-2


Colorado 36-15-5.


Colorado inlede serien i 200. Man körde över dom flesta lagen och det pågick en ganska lång WS faktiskt. Man började dala lite precis som dom flesta hade förväntat sig och man började göra klumpiga misstag och klumpigt spel. Dock på senare och framför allt efter jul och i Januari har Colorado gått som tåget igen. Man började sin Road trip i Jersey där man slog dom efter OT efter ett sent kvitterings mål. Därefter spelade man mot Rangers i tisdagskväll och ja.. vad ska man säga.. Rangers tvålade dit Colorado totalt inte bara målmässigt utan även spel mässigt. Det var en riktig junior match av Avs och man var inte med på isen för fem öre. Man ska inte klandra Varlamov för den förlusten då han hade NADA försvar framför sig. Den matcher tror jag Avs vill glömma väldigt fört och blicka vidare för att avsluta sin Road trip på bästa möjliga vis.
Colorado ligger på en femte plats i Western Conference och har endast 7 poäng upp till tvåan Hawks.
Med sina 17 vinster på borta plan så är man med i ligans absoluta top och man ligger på en trippel delad andra plats med Pens och Rangers som också har 17 vinster. Det är bara Ducks som har lyckats vinna fler bortamatcher (18)
Jag tycker att Avs har under säsongen fått igång sitt målvaktsspel ordentligt om man jämnför från föregående säsonger. Varlamov och JSG har lyckats vinna på egen hand matcher till Avs.

Man har mötts en gång denna säsongen och då vann Avs med 2-1 i Pepsi Center

Jag tror att Colorado kommer att slå Flyers idag.
Med Colorados offensiva spens och speed så tror jag Flyers tröga och såsiga försvar kommer få det svårt mot Avs speed. Efter förlusten mot Rangers så har Roy under gårdagen jobbat en del på försvaret och jag tror dagens match kommer bli betydligt bättre från Avs sida. Att vi får 2.04 ML på Avs på förhand tycker jag är bra. Solit försvarsspel från Avs och målvaktsspel med massiva kontringar(som vi har sett Avs lyckas mycket med under sina bortamatcher) så tror jag Avs vinner.

Colorado ML @2.04. 3/5 Units.

Lycka till!

EDITERAD 2014-02-06 19.13:37

This is the stats tab
This is the post tip