Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings

Goalies: Neuvirth (probable) vs Mrazek (probable)

Philadelphia Flyers tycker jag visat upp en väldigt bra hockey på slutet och man fick även betalt senast när man mötte Carolina Hurricanes på bortais. Innan dess hade man gjort en bra match mot Pittsburgh Penguins där man föll med 5-4. Enligt mig dominerade man spelet i den matchen och skaffade sig en 2-0 ledning. Dock var helvetesminuten i slutet av första perioden kostsam då man släppte in hela 3 mål på mindre än 1 minut. Efter det kunde Pens ro hem matchen. Flyers hängde dock inte läpp och slog alltså Canes med 4-3 senast. Detta efter att man återigen tappat ledningen två gånger.

Detroit Red Wings var inne ett riktigt bra flow ett tag där man radade upp 6 raka vinster. Detta efter att man inlett med 2 raka förluster. Men som vi sagt förr så är Wings inget lag som borde ligga och hota de bästa lagen i ligan utan man var mer eller mindre inne i ett stim. Nu har man förlorat två raka matcher mot ett skadedrabbat Boston Bruins (1-0) och senast blev man krossat av Florida Panthers (5-2).

Just nu är Flyers i väldigt bra form och speciellt Jakub Voracek är i toppform. Laget är svårslaget på hemmais och man brukar trivas väldigt bra mot Red Wings som man slagit 7/10 senaste mötena. På dessa möten har man snittat 3.40 mål/match.

Vi får i dagsläget 1.80 på hemmaseger inklusive OT/SO vilket jag ser som ett klart värt spel sett till hur lagen spelat på slutet. Wings lyser knappas om självförtroende medan Flyers är motsatsen.