Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs

Goalies: Neuvirth (probable) vs McElhinney (confirmed)

Philadelphia Flyers vann igår mot NY Rangers i en match man verkligen snodde från hemmalaget. Steve Mason spelade på toppen av sin nivå när han gång på gång räddade Flyers under de två första perioderna. Dessutom verkade det som om ramen var hans bästa vän då jag har för mig att Rangers hade 3 ramskott under matchen. Annars fortsätter Flyers spela väldigt passivt och hade studsarna med sig i 2-0 vinsten igår. Två turmål gav alltså Flyers 2 poäng.

Toronto Maple Leafs däremot spelar bra hockey och vinner matcher för att man kontrollerar och dominerar motståndarna. Laget spelade också igår där man slog svaga Detroit Red Wings med klara 4-0. Fredrik Andersen var riktigt stabil som han är samtidigt som laget maler ner motståndarna.

Båda dessa lag är alltså B2B i nattens möte och därför kommer vi även få två andramålvakter mot varandra i nattens matchup. McElhinney startar för Leafs och är 3-1-2 i år med ett GAA på 2.34. Han är med andra ord inte spelat regelbundet även om han inte gjort bort sig i sina starter. Det är hans andra match i Leafströjan. Neuvirth som förväntas starta för Flyers är 6-4-0 i år med ett högt GAA på 3.38 mål per match. Lägg där till att detta är en väldigt offensiv matchup i vanliga fall där båda lagen snittat en bra bit över 3.00 mål/match de 10 senaste mötena gör att jag tror vi har goda chanser till en målrik match.

Jag kommer därför spela

Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs Ö5.5 mål @ 1847 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip