Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets

Goalies: Mason (confirmed) vs Hellebuyck (confirmed)

Philadelphia Flyers har haft det tufft på slutet och man har förlorat 4/5 senaste matcherna man spelat. Man hade matchen i sina händer senast mot Senators men med 2 min kvar av matchen lyckades man som så många gånger förut tappa in en kvitterning. Kyle Turris satte 2-2 och tog matchen till en mållös OT. Sedan lyckades alltså Sens vinna efter en oerhört usel straffläggning.

Winnipeg Jets är däremot självklarheten själv. Jag tycker man imponerar oerhört mycket och man kommer kunna vara med och slåss om en slutspelsplats i år helt klart. Deras PP är livsfarligt och man tycks få de flesta studsar med sig just nu. Man nollade ett formstarkt Chicago Blackhawks senast då man vann med klara 4-0. Detta i en match där man spelade väldigt smart och lät Hawks styra spelet för att sedan straffa de när de gav spelvändningar.

Nej jag tänker mig ett Flyers som måste börja leverera i natt och man brukar trivas bra mot Jets historiskt sett då man vunnit hela 8/10 senaste mötena och snittat höga 3.30 mål/match på dessa möten. Detta samtidigt som Jets är i bra form och bör kunna stänka dit några puckar bakom Mason. När vi då får överspelet till närmare 2 gånger pengarna måste jag testa.

Nattens spel blir alltså

Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets Ö 5.5 mål @ 1.99 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip