Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings

Goalies: Elliot (probable) vs Quick (probable)

Philadelphia Flyers har verkligen kommit in i ett stim där det mesta verkar gå lagets väg. Trots att man i mitt tycke inte spelat speciellt bra, har man hittat vägar och vinna matcher och lagar har genom 2-1 vinsten efter OT nu tagit hela 6 raka segrar. Senast mot Dallas var det en riktigt jämn match där jag tycker Dallas var det spelförande laget, men Flyers gjorde det bra med att lyckas hålla matchen lowscoring och trots att Stars gjorde 1-0 hade Flyers tålamodet att inte gå bort sig under matchen, någon som man gjorde många gånger förra säsongen och som också kostade laget många poäng. Gostisbehere kvitterade i andra perioden och samma offensivt talangfulle back avgjorde även i övertiden till Flyers fördel!

Los Angles Kings, laget som haft en sån riktigt fin form har inte fått den start på roadtripen som man hade förhoppningar på. Med 7 raka segrar för Kalifornalaget gav man sig iväg på denna roadtrip som avslutas i natt i Philadelphia men laget har alltså 3 raka förluster i ryggen och endast skrapat ihop en poäng på dessa 3 förluster. Poängen kom senast mot NY Islanders där man spelade helt okej där främst inledningen på matchen var stark. Kings tog snabbt ledningen med 2-0 i matchen och Islanders såg ett tag ut stressat ut. Dock som så många gånger förut denna säsong är Islanders ett riktigt starkt hemmalag och man jobbade sig tillbaka och vände faktiskt till 3-2 med bara någon minut kvar av matchen. Högt tryck av Kings i slutet med utplockad Kuemper utplockad gjorde att man lyckades hitta ett mål och matchen till övertid där Islanders avgjorde och tog extrapinnen.

I natt avslutar alltså detta Kings sin 4 matcher långa roadtrip och man möter ett formstark lag i Flyers. Men som sagt tycker jag inte Flyers spelmässigt imponerat, och jag tycker Kings är ett bättre lag än Flyers på papperet. Jag gillade det jag såg av Kings i början mot Islanders, och man visade upp ett bra krigssinne i slutet av matchen där man dessutom hittade en kvittering. Det känns bara som Kings seger ligger i luften medan det är tvärtom för Flyers där en förlust borde komma med tanke på vilket spel man bjuder upp till.

Jag gillar att vi får Kings som underdogs här och jag testar därför spel på

Match: Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings
Spel: 2 money line
Odds: 2.00
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip