Formsvaga Philadelphia tar under natten emot ett Minnesota som efter fyra raka nederlag ska försöka bryta den negativa trenden, och här bör gästerna har goda chanser att lyckas.

Philadelphia har varit en stor besvikelse under säsongen då man bara ligger på en fjortondeplats i conferencen, och slutspel kan man nog glömma.
Inför säsongen var man ett lag som var väldigt intressant, men man har helt enkelt inte fått ihop det.
Näst senast tog man en sällsynt seger då man slog Washington hemma med 2-1, men senast blev det återigen förlust då man fick stryk med 0-3 mot Edmonton.
Ser man till de 23 senaste matcherna har det bara blivit tre segrar, något som givetvis är under all kritik.

Man har tunga skador i laget stör då bland annat Couturier, Hayes och Ellis förväntas missa matchen och det är tongivande spelare på sina respektive positioner.
Tar man en titt på laget så finns det bra offensiva spelare i Farabee, Giroux och Atkinson. Trots det så är man ett av lagen som gör minst mål i ligan, och här tror jag att man väger för lätt.

Minnesota tillhör toppskiktet av tabellen och just nu ligger man på en fjärdeplats i conferencen efter att man vunnit 31/51 matcher.
På slutet har det dock gått tyngre då man inför denna matchen åkt på fyra raka nederlag, men då ska också nämnas att det i tre av matcherna varit klart tufft motstånd än man ställs mot här.

Laget har flera skickliga spelare i Zucarello, Kaprizov, Hartman och Fiala för att nämna några. Man har även Matthew Boldy som gjort 18 poäng på 20 matcher i sin första säsong, så där har man en riktigt stor talang, och då motståndet är beskedligt är man kunna bryta sin dystra förlusttrend.
Saknas gör Dumba samtidigt som Greenway är tveksam.

Philadelphia har haft en väldigt tuff säsong och då man även saknar tongivande spelare bör man få det tufft mot ett skickligt Minnesota, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Hart (Confirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

TV: Helgens bästa spel - dubbel i PL och Serie A




This is the stats tab
This is the post tip