SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Philadelphia fick Montreal i sin åttondelsfinal, och här i första matchen så väljer jag att ta ställning.

Philadelphia har sett otroligt vassa ut efter uppehållet, och man är det laget som imponerat mest tillsammans med Vegas.
Man började seedningsgruppen med att slå Boston med klara 1-4 där Hart stod för en fin insats i kassen.
Sedan vann man med 3-1 mot Washington och nu senast blev det en 1-4 seger mot Tampa Bay, och det utan en så pass bra spelare som Voracek då han ej var tillgänglig.

Samtliga spelare i truppen har sett bra ut och man har inte bara förlitat sig på sina toppspelare, något som gör att man vinner hockeymatcher.
Carter Hart har också han sett riktigt bra ut i kassen, och han har bara släppt in två mål på de 59 skott han fått på sig.

Nu möter man ett svagare motstånd än man gjort tidigare, och här bör man ha en bra chans att vinna matchen.
Saknas gör Lindblom och Morin. Tveksamma är Voracek och Raffl.

Montreal slutade tolva i grundserien och fick därmed möta ett tufft motstånd i Pittsburgh i sitt play-in. Man vann dock matchserien med 3-1 i matcher, och skrällen var ett faktum.
Man såg bra ut defensivt i flera av matcherna, och även om kanske inte Pittsburgh kom upp i den nivån de kan så ska man absolut inte ta ifrån Montreal något. Samtidigt såg även Price bra ut i kassen, och det gäller att han fortsätter att spela bra, för det lär krävas om man ska kunna utmana i matchen.

Truppmässigt så har man en del intressanta spelare i Drouin, Gallagher och Tatar i laget, men jag tycker dock inte att man har den här riktiga toppen, och då bör det bli svårt att utmana ett riktigt formtoppat Philadelphia.

Med tanke på hur Philadelphia sett ut på slutet så är de absolut en av de hetaste kandidaterna till att gå hela vägen. Och med tanke på hur bra även Hart sett ut i kassen så tror jag man visar sig starkast och vinner matchen.

Hart (Unconfirmed) - Price (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 2.10 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip