Match fem mellan Philadelphia och Montreal, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Philadelphia forsätter vinna och vinna, och man ser helt klart ut som en av de hetaste kandidaterna till att ta hem Stanley Cup.

Man har bara förlorat en av de åtta matcherna man spelat sedan säsongen dragit igång igen, och det är riktigt bra siffror.
Enda förlusten kom för tre matcher sedan där Montreal vann med 0-5, och då hade Hart en dålig match i kassen.

Man har vunnit de två senaste matcherna nu och skaffat sig ett 3-1 övertag i matchserien, och det är ett grepp man knappast tappar.

Hart har sett otroligt bra ut efter sin sämre insats i förlustmatchen, och han har kommit tillbaka och hållit nollan i båda segermatcherna nu, något som ger en enorm trygghet i laget.
Skadeläget är även det bra då Lindblom och Morin saknas.

Montreal har gjort det över förväntat sedan säsongen drogs igång igen då man började med att slå ut Pittsburgh med 3-1 i matcher.
Price har sett stabil ut i kassen, och det har också bäddat till att man har kunnat göra så pass bra resultat man gjort.

Nu har man dock stött på ett riktigt tufft motstånd i åttondelen, och Price kan inte göra detta på egen hand.
Man har klivit av isen mållösa i de två senaste matcherna, och självförtroendet tar såklart stryk av detta, speciellt nu när man har 3-1 i matcherna att försöka vända på.

Det finns helt klart offensiva kvaliteter i laget som kan mer än man visat. Man har dock inte ett lika komplett lag som Philadelphia, och när Hart vinner målvaktsmatchen mot Price så blir det en rejäl uppförsback för laget.
Skada har man på Alzner.

Philadelphia har kopplat ett järngrepp om matchserien, och nu när man har chansen att avgöra och gå vidare så tror jag man gör det, vilket gör att jag väljer att ta ställning här.

Hart (Unconfirmed) - Price (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip