Tre matcher i NHL inatt där jag tar ett spel i matchen mellan Philadelphia och New Jersey Devils.

Philadelphia öppnade sin premiär med en 4-3 seger mot Chicago på hemmaplan. Storstjärnorna Voracek och Grioux gick poänglösa av isen trots de fyra målen man gör, och man lär vara riktigt på tårna att hamna i poängprotokollet.
Kevin Hayes har kommit in i laget, annars har man mycket spelare kvar från förra säsongen offensivt. Defensivt så har man plockat in Braun och Niskanen. Hart vaktar kassen för laget.

New Jersey Devils kommer med två raka förluster i serien där man förlorat med 4-5 mot Winnipeg efter straffar. Senast blev det 7-2 förlust borta mot Buffalo.
Gusev har kommit in i laget inför denna säsong, en spelare jag följt mycket i den ryska ligan KHL. Jag tycker han håller en riktigt hög nivå och det ska bli kul att följa honom under säsongen.
Jag tycker man förstärkt bra inför säsongen där Gusev och Subban kommit in. Även talangen Hughes är med i laget och det ser helt enkelt intressant ut. Nu har man inte startat på något övertygande sätt resultatmässigt, men jag tror man kan göra en sån mål i matchen.

Jag tror vi får se en match med mycket mål då båda hållen har en offensiv som ska kunna hota, och väljer att kliva in på ett överspel.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT


This is the stats tab
This is the post tip