Philadelphia och NJ Devils ska göra upp natten till måndag, och här tar jag ställning för hemmalaget.

Philadelphia kommer från en 4-1 förlust mot NY Rangers där man ställde Alex Lyon i kassen som främst tillhör ligan AHL. Han gjorde ingen supermatch då han bara räddade 20/24 skott, men det var inget man heller förväntade sig då han håller en medioker nivå.
Kikar man på de fem senaste matcherna så har man vunnit två av dessa, så formen är helt okej, speciellt då man mött lag som NY Islanders, Pittsburgh och Washington, och det är lag som håller en klart högre nivå än NJ Devils.

Kikar man på truppen så håller den en bra nivå då man har spelare som Van Riemsdyk, Couturier, Hayes, Voracek och Giroux för att nämna några, så det finns absolut kvalitet i laget.
Nu är det hemmaplan och där har man inte rosat marknaden under säsongen, men här ställs man mot ett av ligans svagaste lag, och här ska man ha en bra segerchans.
Saknas gör Ustimenko samtidigt som Hart och Laczynski är tveksamma.

NJ Devils kommer från en 4-2 förlust mot Pittsburgh där man jobbade sig in i matchen, och med nio minuter kvar att spela stod det 3-2 på tavlan. Man kom dock inte närmre och istället gjorde Crosby 4-2 i öppen kasse för hemmalaget.
Denna förlusten var lagets nionde raka, så formen är helt under isen, och det är framförallt defensivt man haft problem på slutet då man släppt in massor av mål.

Kikar man på truppen så har man spelare som Hughes, Bratt, Hischier och Wood i laget, så det finns en del kvalitet.
Överlag så håller man dock en väldigt svag nivå, och det är absolut ingen överraskning att man ligger i botten av divisionen.

I denna matchen förväntas man fortsatt sakna viktiga backen PK Subban, så defensivt är man rejält försvagade.
I övrigt saknas Smith samtidigt som Blackwood, Siegenthaler och Kuokkanen är tveksamma, och här tror jag att man väger alldeles för lätt.

Philadelphia är det klart bättre laget i matchen och då NJ Devils kommer med iskall form så bör de få svårt att utmana, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT


This is the stats tab
This is the post tip