Kvartsfinalerna rullar vidare och Philadelphia ställs mot NY Islanders, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Philadelphia ser bra ut och man fortsätter att vinna sina matcher. Nu har man vunnit åtta av sina tio matcher sedan säsongen drogs igång, en klart bra siffra.

I åttondelsfinalen slog man ut Montreal med 4-2 i matcher, och man gjorde en bra matchserie.
Kom inte spelarna upp i nivå så hade man Hart i kassen som istället var lysande, något han visade senast.

Då vann man med 2-3 i en match man förlorade skotten med 33-17, och Hart var grymt bra och tog laget vidare.

Laget håller annars en hög nivå och med spelare som Voracek, Couturier och Giroux i laget så är man en het utmanare till att vinna Stanley Cup.
Skador finns på Morin och Lindblom. Tveksam är Aube-Kubel.

NY Islanders har gått en längre väl då man behövde spela play-in. Där slog man Florida med 3-1 i matcher, och man tog sig vidare rättvist.

I åttondelen skrällde man sig vidare då man slog ut Washington med 4-1 i matcher, ett klart oväntat resultat. Washington saknade dock Bäckström i tre av matcherna, och det var såklart ett otroligt tufft avbräck för laget.
Man spelade dock bra samtidigt som Varlamov såg bra ut i kassen, och i den avgörande matchen höll han nollan och räddade samtliga 21 skott. Även defensiven såg bra ut och man spelade riktigt uppoffrande.

Nu ställs man mot Philadelphia, ett lag som sett klart stabilare ut defensivt än Washington. Hart ser även formstark ut i i kassen, och man bör få det klart svårare att skapa lägen mot Philadelphia än man hade mot Washington.
Skador finns på Boychuk.

Jag tycker att Philadelphia är det bättre laget i grunden, och med tanke på att skadeläget ser bra ut så tror jag man vinner matchen, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip