Efter Allstar-uppehållet är det dags för NHL att dra igång igen, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Philadelphia och NY Islanders.

Philadelphia gör en helt okej säsong med tanke på att man har flera tunga namn som Atkinson, Couturier och Ellis borta, spelare som inte kommit till spel under hela säsongen.
I tabellen ligger man på en trettondeplats i conferencen och även om det kommer bli tufft så har man fortsatt chansen att lösa en slutspelsplats.

På hemmaplan har man dock haft det rätt tufft under säsongen då man är conferencens svagaste hemmalag med bara tio segrar efter 24 matcher.
I laget har målvakten Carter Hart varit bra under säsongen, och han vunnit flera matcher för laget genom ett säkert målvaktsspel. Man har även Konecky, Hayes och Van Riemsdyk i truppen så det finns bra kvalitet, men bredden saknas med sina avbräck.

NY Islanders ligger på en tiondeplats i conferencen och just nu är man fyra poäng före motståndarna Philadelphia, dock med en match mer spelad.
Efter en tyngre period med endast en seger på elva matcher så har man på slutet tagit två raka segrar där man slagit Detroit med 2-0 och Vegas med 2-1 efter förlängning, och defensivt har man imponerat.

Inför denna matchen har man trejdat bort Beauvillier och Raty till Vancouver och in har man fått Bo Horvat, vilket i mina ögon är en riktigt stark värvning.
Med honom i laget får man in en ledande center som gjort 31+23 på 49 matcher, vilket kommer spetsa till laget betydligt, och jag tror man har goda chanser att följa upp segrarna med en ny triumf.
Clutterbuck och Wahlström förväntas missa matchen samtidigt som Dobson är tveksam.

NY Islanders har fått in Bo Horvat på slutet vilket ger laget betydligt mer spets än man hade innan och mot ett rätt blekt Philadelphia ska man ha goda chanser att knipa sin tredje raka seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Varlamov (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip