Philadelphia kommer från en 1-2 seger mot NJ Devils där man dock inte alls skapade lika många chanser som hemmalaget, och stor matchhjälte blev Hart som räddade 48/49 skott.
Säsongen i stort har dock inte alls varit lyckad då man ligger näst sist i conferencen, och en stor anledning är det svaga målskyttet då man bara gjort 74 mål på 31 matcher, vilket gör det svårt att vinna matcher.

En annan stor anledning är skadeläget då man haft massor av skador, och visserligen har det ljusnat något på slutet.
Man har dock fortsatt flera spelare borta och ser man på truppen så håller den inte någon högre nivå, och ska man ta en ny seger lär man behöva spela klart bättre än senast.

NY Rangers har efter en lite tyngre period hittat stilen igen och senast mot Toronto tog man sin femte raka seger då man vann med 3-1.
I dessa matcher har man även mött rätt tufft motstånd, så det har inte varit några bluffsegrar.
Här är det till skillnad mot senast en bortamatch men det ser jag inte som något minus då man trots allt vunnit nio av 14 spelade bortamatcher, och de bästa resultaten har kommit på just resande fot.

Man har ett bra läge i truppen då man förväntas ha fullt lag att tillgå och med namn som Zibanejad, Fox, Kreider, Panarin och Trocheck finns det gott om kvalitet, och här är man befogade favoriter.

Philadelphia har en rätt svag trupp och då man även har en del skador som stör så bör ma få det tufft mot ett formstarkt NY Rangers, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip