Philadelphia ställs mot hårt motstånd i form av NY Rangers natten mot torsdag, och här är risken att man åker på en ny förlust.

Philadelphia ligger näst sist i conferencen och man har bara vunnit 23/61 spelade matcher, vilket är ett riktigt svagt facit. På slutet har även resultaten uteblivit då man bara vunnit en av de åtta senaste matcherna, och då slog man ett Calgary som var betydligt bättre i matchen.

En orsak till de svaga resultaten är att truppen håller en svag nivå, så det var väntat att man skulle få det tufft. En annan anledning är dock det tunga skadeläget man haft egentligen hela säsongen då Atkinson, Couturier och Ellis fortfarande inte gjort någon match, och det är ledande spelare.
I övrigt saknar man även Konecky som leder lagets interna poängliga samt Van Riemsdyk, MacEwen och Laczynski, så truppen som kommer till spel är svag, och känslan är att man väger för lätt.

NY Rangers tog en efter fyra raka förluster en otroligt skön seger senast då man besegrade LA Kings med 5-2 där Trocheck och Zibanejad klev fram och visade vägen för laget.
Hittills har man plockat 77 poäng och man är i allra högsta grad med i kampen om slutspelsplatserna, och överlag har man gjort en stark säsong.
Även på bortais har man gjort det riktigt bra, vilket är en styrka att ha i en tight liga.

På slutet har man fått in Tarasenko och även om han kan klart mer än han visat så finns det sparkapital där.
Nyligen blev även en trade klar och det är att Patrick Kane ansluter till laget, vilket är en dundervärvning, speciellt då man fick honom extremt billigt, men han spelar inte här.
Med honom i laget har man en offensiv med namn som Zibanejad, Kreider, Panarin, Tarasenko och Trocheck, så man ser ruggigt starka ut, och man är det betydligt bättre laget i matchen.
Lindgren är ett frågetecken.

NY Rangers rustar upp för slutspel och nu när man möter ett lag med mängder av skador så ska man ha goda chanser att plocka en ny seger, och jag går på bortaseger i matchen.

Ersson (Unconfirmed) - Halak (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip