Natten till tisdag bjuds vi på hockey mellan Philadelphia Flyers och Seattle Krakens, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Philadelphia förlorade sin öppningsmatch med 4-5 mot Vancouver efter straffar, men man såg länge ut att kliva av utan poäng då man låg under med 2-4 med bara 2.17 kvar att spela. Men då klev Konecky och Giroux fram och såg till att man fick med sig poäng.

Nu gör man sin andra match i grundserien där man ställs mot det nya laget Seattle Krakens, och efter förlusten senast så lär man vara riktigt sugna på att vinna inför hemmapubliken.
Truppen håller även en hög nivå då spelare som Giroux, Konecky och Couturier finns i laget samtidigt som man fått in Ellis och Yandle defensivt, och normalt sett är man huvudet högre än gästerna.

Seattle har hunnit med att spela tre matcher i serien hittills, och det har slutat med en seger och två förluster.
Nu senast fick man se sig besegrade av Columbus med 2-1 efter förlängning, och där gjorde Tanev lagets enda mål.

Man har gjort det bra hittills då man bland annat utmanat Vegas i en match man förlorade med 4-3. Truppen har flera bra spelare i Eberle, Schwartz, Larsson och Giordano för att nämna några. Bredden i truppen ser dock något svag ut och det är något som gör att man bör få det svårt mot tuffare motstånd, och det är vad just Philadelphia är.

Philadelphia förlorade öppningsmatchen i en väldigt målrik batalj och nu när man har en match i sig så tror jag man går ut och spelar klart bättre defensivt, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Hart (Confirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip