Skadedrabbade Philadelphia ställs under natten till onsdag mot ett starkt St Louis, och här bör gästerna ses med goda segerchanser.

Philadelphias säsong har varit allt annat bra då man inför var högt tippade, men ser man till tabellen så ligger man på en blygsam trettondeplats i conferencen, vilket betyder att man slåss i botten.
På 50 matcher har man bara tagit 15 segrar med en målskillnad på 128-176, så man har inte imponerat varken defensivt eller offensivt.

Formen är inte heller vidare bra då man förlorat en hel del matcher på slutet, och ser man till de 20 senaste matcherna har man bara två segrar.
Skadeläget är även jobbigt då offensiva stjärnor som Hayes, Couturier, Brassard och Farabee förväntas saknas precis som viktige backen Ellis, så läget är allt annat än bra och här bör man få det riktigt tufft.

St Louis slåss i toppen av conferencen då man just nu ligger på en fjärdeplats, men det är tight både ovanför och under i tabellen, så det gäller att inte tappa enkla poäng framöver.
Efter den tunga förlusten mot svaga Montreal näst senast klev man ut och slog Toronto med 3-6 efter att man avgjort i den tredje perioden.

Laget har både en bra spets och bredd i spelare
som Tarasenko, O’Reilly, Buchnevich, Kyrou och Perron för att nämna några, och jämför man med Philadelphia så har man klart bättre skadeläge, något som talar för seger i matchen.

Philadelphia har gjort en väldigt svag säsong och med tanke på att skadeläget är otroligt tufft så bör man få det kämpigt här mot St Louis, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Jones (Unconfirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip