I Wells Fargo Center ska Philadelphia och Tampa Bay göra upp och här har gästerna revansch att utkräva då de förlorade det senaste mötet lagen emellan.

Philadelphia tog en efterlängtad seger senast då man lyckades besegra NY Islanders på hemmais med 3-1, och därmed bröt man sin tio långa förlustsvit.
Det var dock en jämn match då det länge stod 2-1, men med dryga halvminuten kvar satte man spiken i kistan i öppen kasse. Segern lär ha gett en hel del självförtroende till spelarna, men nu väntar samtidigt tuffare motstånd.

Skadeläget är fortfarande riktigt tufft i laget då man fortsatt ser ut att få klara sig utan många tongivande spelare, däribland namn som Atkinson, Van Riemsdyk, Konecky och Couturier. Backen DeAngelo är samtidigt ett frågetecken och det vore ett tungt avbräck om han saknas då han är en av lagets bästa backar, men även med honom i laget är man inte i närheten av samma nivå som gästerna.

Tampa Bay stod upp bra senast mot Boston i en på förhand riktigt tuff bortamatch, och även om det blev förlust med 3-1 så stod man för en bra insats.
Säsongen hittills har väl inte varit någon jättesuccé då man ska kunna klart mer än man visat, men man ligger trots allt på en sjätteplats i conferencen, Vilket inte är helt iskallt.

Man har som vanligt en stark trupp med namn som Kucherov, Hedman, Stamkos och Point, så det finns fin spets i laget. Skadeläget är även det bra då man bara har Balcers på skadelistan samtidigt som Cirelli är ett frågetecken.

Tampa Bay är normalt sett nivån bättre än hemmalaget och då man även har bättre skadeläge samtidigt som man lär vilja ta revansch efter förlusten i det senaste mötet mot Philadelphia så tror jag man går ut och gör en bra insats här, vilket gör att jag går på bortaseger i matchen.

Hart (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip