Philadelphia ställs mot tufft motstånd när Tampa Bay kommer på besök i Wells Fargo Center, och här tror jag gästerna är starkast.

Philadelphia har gjort en säsong över förväntas då man fortsatt ligger på slutspelsplats, något många inte trodde på inför säsongen.
På slutet har man dock tappat lite fart då det bara blivit en seger på de fem senaste matcherna, och den kom mot bottenlaget Chicago. Visst har motståndet varit bra, men det är det återigen.

Hart, Drysdale och Ristolainen ser fortsatt ut att saknas, så man har avbräck defensivt.
Lagets interna poängkung Konecky saknades senast och är ett frågetecken till matchen, ett jätteavbräck om han saknas då truppen inte skriker klass, men oavsett är det en tuff uppgift som väntar.

Tampa Bay jagar tredje raka

Tampa Bay slåss för slutspel och även om det ser bra ut kan man inte slappna av utan det gäller att fortsätta på den vägen man gjort på slutet.
Två raka segrar har man i ryggen där man vunnit mot NY Islanders med 2-4 och NJ Devils med 1-4, så efter tre raka nederlag har spelet sett bättre ut, och det är viktigt att man visar att man kan plocka segrar även på bortais.

Man leds av Kucherov som gjorde fyra poäng senast och han är redan uppe på 102 poäng efter 59 matcher, vilket innebär att han toppar poängligan, sjukt imponerande.
Där bakom har man spelare som Point, Hagel, Stamkos och Hedman samtidigt som målvaktssidan är starkare, så mycket talar för att man tar en ny seger här.
Sergachyov och Jeannot saknas i matchen.

Tampa Bay leds av Kucherov som varit lysande under säsongen och då hemmalaget har en tuffare period så ska man ha goda chanser att kliva av isen med en seger, och jag går på bortaseger i matchen.

Ersson (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip